Contactar

Podeu contactar amb l'AFA a través del correu: hola@afabobila.cat Extraescolars: extraescolars@afabobila.cat Acollida: acollida@afabobila.cat Menjador: menjador@afabobila.cat Xandalls: xandalls@afabobila.cat

Servei Acollida 2020-2021

SERVEI ACOLLIDA


A continuació us detallem com es farà el servei d'acollida durant el curs 2020-2021.


- És un servei que dóna l’AMPA La Bòbila als pares d'alumnes de l'Escola La Bòbila de Les Preses, que consisteix en la vigilància dels alumnes en horaris no lectius del centre.


- Aquest servei funciona des del primer dia d’escola, de les 7:30h del matí fins a l’inici de les classes. I a la tarda, de la finalització de les classes fins a les 18:00h.


- El lloc on es realitza l’acollida és el menjador de l’escola i s’utilitzen també els patis.


- La coordinadora del servei és la Carme Plana i als matins, tindrà el suport de la Txell Morchon.



Al matí es realitzen activitats com: jocs de cartes, trencaclosques, lectura, jocs de taula, repàs de deures... el nen que ve a primera hora pot esmorzar.


- A la tarda, després de berenar al pati i gaudir d’un temps de joc lliure, es realitzen activitats organitzades com tallers, manualitats... els més grans poden fer els deures.


- Preus:


PREUS SOCIS DE L'AMPA LA BÒBILA


Total hores setmanals família Preu Mensual


FINS A 5 h / SETMANA 24 €


DE 5 A 10 h / SETMANA 43 €


DE 10 A 15 h / SETMANA 61 €


MÉS DE 15 h / SETMANA 79 €



PREUS NO SOCIS DE L'AMPA LA BÒBILA


Total hores setmanals família Preu Mensual


FINS A 5 h / SETMANA 31 €


DE 5 A 10 h / SETMANA 56 €


DE 10 A 15 h / SETMANA 79 €


MÉS DE 15 h / SETMANA 103 €


- El pagament s’efectuarà a través de l’entitat bancària per avançat a principi de cada mes.


- El mesos de setembre i desembre de 2020 i els mesos de gener, abril i juny de 2021 es cobraran 3 setmanes de servei i no el mes sencer



Disposem de dos tipus d’impresos:


· Full d’inscripció , per alta o modificacions.


· Full de baixa del servei.


És imprescindible omplir l’imprès corresponent i fer-lo arribar a la monitora d’acollida o dipositar-ho a la bústia de l’AMPA abans del dia 25 del mes anterior al pagament.


- Per tal d’evitar despeses de gestió innecessàries a partir del 2on. rebut retornat no s’acceptarà el nen al servei d’acollida.


- Es podrà efectuar un servei d’acollida de forma esporàdica, amb el preu de 2’5€ l’hora (a partir de la primera hora, les següents franges seran de mitja hora). Cal sol·licitar el servei a la monitora del matí o de la tarda i fer el pagament en efectiu.


Es considera esporàdic qui utilitzi aquest servei 1 cop per setmana de manera regular o menys.


- Teniu a la vostra disposició a través de la web de l’AMPA La Bòbila el full d’inscripció i de baixa del servei de Acollida :


Normes


Aquestes normes/mesures estan subjectes a ser modificades segons vagi avançant el curs ii, sempre, tenint en compte les recomanacions dels Departaments d’ Ensenyament i Salut

en relació a la COVID-19.


Per garantir la màxima seguretat, s’organitzarà el servei d’acollida mantenint els mateixos grups de convivència que després hi haurà dins l’escola. Això vol dir que els nens aniran separats per cursos i/o grups dins de cada curs.


• Espais destinats a l’ACOLLIDA: aquest any els espais destinats a l’acollida seran el gimnàs, la biblioteca i la pista. Mentre el temps ho permeti el servei es donarà a l’exterior, zona de la pista i zona de taules de ping-pong. Quan no sigui possible estar a l’exterior els infants d’infantil (P3, P4, P5) i 1r,2n i 3r es quedaran dins el gimnàs. Els infants de 4rt, 5è i 6è aniran a la biblioteca al

matí o es quedaran al gimnàs a la tarda.


• Entrades i sortides ACOLLIDA: es faran per la porta que hi ha al costat de la xemeneia. Un únic acompanyant pot entrar amb l’infant fins la porta del gimnàs.


• Monitor/es: disposarem de 4 monitores per l’ACOLLIDA del matí i 2 monitores per l’ACOLLIDA de la tarda


• Mesures a l’entrada: tots els infants hauran de portar mascareta. Quan l’infant arribi a la porta del gimnàs un monitor li prendrà la temperatura i li donarà gel desinfectant per les mans. Un cop dins el gimnàs se l'acompanyarà a l’espai destinat al seu curs/grup de convivència.


Us volem agrair per avançat la vostra confiança i la bona predisposició per poder fer un servei d’ACOLLIDA segur amb el màxim de normalitat possible.



Salutacions,