Contactar

Podeu contactar amb l'AFA a través del correu: hola@afabobila.cat Extraescolars: extraescolars@afabobila.cat Acollida: acollida@afabobila.cat Menjador: menjador@afabobila.cat Xandalls: xandalls@afabobila.cat

EXTRAESCOLARS 2020-2021


Benvolgudes families!

Aquest any, degut a la situació de crisi sanitària que vivim, des de l'AMPA hem decidit no oferir extraescolars als nens i nenes d'infantil. Hem reduït l'oferta i només n'oferirem a primària.
Esperem que entengueu la decisió i disculpeu les molèsties que això us pugui causar.
 
En el document adjunt us informem d'horaris i preus.

Us fem un seguit de recordatoris sobre informacions importants:
- Les extraescolars comencen el primer dia d'octubre i acaben l'últim dia de maig.
- Recordeu que el compromís és trimestral i per tant no s'acceptaran ni baixes ni altes un cop començat el trimestre. Tot i així us demanem continuïtat ja que en algun cas les baixes poden significar que l'activitat d'un grup no pugui continuar.
- En el quadre adjunt veureu el preu de les activitats. Hem intentat mantenir-los, però en el cas de zumba hem hagut d'apujar la quota perquè l'activitat fos sostenible amb grups tan reduïts com els que han quedat aquest any.
- Per tal d'evitar devolucions en cas de confinament, les quotes es cobraran a mes vençut i no trimestralment com fins ara. Així, en cas de confinament del grup o confinament de l'escola no es cobraran els dies que no es puguin desenvolupar les activitats. Només es retornaran els diners en aquest cas.
- Recordeu que podeu contactar-nos en aquest mateix correu per a qualsevol dubte o aclariment.

Moltes gràcies per la vostra comprensió!
Atentament,